Organizare Conferinta Nationala FABC 2015

//Organizare Conferinta Nationala FABC 2015

Organizare Conferinta Nationala FABC 2015

Social UNIMAGE a organizat Conferinta Nationala FABC editia a 7 a IMUNO-ONCOLOGIA SI TRATAMENTELE PERSOANLIZATE NOI SPERANTE PENTRU PACIENTII CU CANCER. Serviciile oferite au fost: Logistica, Grafica DTP, Management Participanti – cazare / Management sala conferinta, comunicare online (actualizare site-uri parteneri).

/Membrii Federatiei Asociatiilor Bolnavilor de Cancer din Romania (FABC) si ai altor asociatii ale pacientilor din intreaga tara, reprezentand pacienti cu cancer, copii si adulti, s-au intrunit, in perioada 26/28.06.2015, in Brasov, pentru Conferinta Nationala FABC, editia a VII-a. Tema principala a conferintei a fost „IMUNO-ONCOLOGIA SI TRATAMENTELE PERSONALIZATE, NOI SPERANTE PENTRU PACIENTII CU CANCER”, scopul fiind cresterea nivelului de informare si educare asupra noutatilor din tratamentul oncologic, si anume imuno-oncologia, testarile genetice, si terapia tintita.

La Conferinta au participat peste 150 de pacienti, membri ai familiei acestora, medici oncologi, hematologi, chirurgi, medici de familie, psihologi, precum si reprezentanti ai altor asociatii pe patologii diferite./ Detalii pe www.fabc.ro

Client:

Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer

Detalii pe www.fabc.ro

2016-12-17T19:22:44+00:00

Leave A Comment