POSDRU UNIMAGE

/POSDRU UNIMAGE
POSDRU UNIMAGE 2016-09-01T12:48:50+00:00

anunt_ses_fabc

ASOCIAŢIA COLOANELE ATHENAEUM, în calitate de Beneficiar şi FEDERAŢIA ASOCIAŢIILOR BOLNAVILOR DE CANCER în calitate de Partener 2, în cadrul proiectului „S.O.C.I.A.L.E – Structuri de Organizare Comunitară Integrate în Ansamblul Lumii Economice”, ID 148564, proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, “Investeşte în oameni!” – Axa Prioritară 6 „Promovarea incluziunii sociale”, Domeniul Major de Intervenţie 6.1 „Dezvoltarea economiei sociale”.

PREZENTARE Structura Economica Sociala

Denumire: Asociatia Social UNIMAGE

CIF 34374174

Sediu Social: Str. Bld. Grivitei, Nr. 91, Bl. 7, Sc. D, Ap. 6, jud. Brasov

Desfasoara activitati de promovare: suport in organizarea de evenimente pentru ONG-uri, Grafica digitala materiale de promovare (grafica rollup-up, pliante, flyere), aplicatii online – website, optimizari, campanii online. Social UNIMAGE se adreseaza tuturor categoriilor de clienti, si isi va desfasura activitatea la nivel national.

Activitatea Social UNIMAGE se concentreaza in mod deosebit in relatia cu alte ONG-uri din domeniul sanatatii, implicit asociatii membre FABC si ale Aliantei Pacientilor Cronici din Romania.

Personalul SES-ului include si persoane cu handicap, urmarind dezvoltarea de servicii sociale si activitati de incluzione sociala pentru persoanele vulnerabile.

anunt_ses_fabc2